Peratallada
Hípica

A 200 metres del mas hi ha una hípica on es poden fer diverses activitats i rutes amb ponis i cavalls. Ideals per grups de famílies amb nens i una bona manera de descobrir els paratges de l'entorn del mas. Centre Eqüestre ABS.

 

 

El poble medieval de Peratallada està ben a prop del mas i és de visita indispensable. Declarat conjunt històrico-artístic conté moltes mostres d'arquitectura medieval. La vila conserva el seu antic aspecte feudal, amb carrers estrets i tortuosos, on destaca el castell fortificat amb la seva torre de l'Homenatge i el palau, les muralles i l'església de Sant Esteve. La seva festa major és el 6 - 7 d'agost, on entre d'altres activitats, fan els populars balls de sardanes i festes d'animació infantil per a nens.

El senderisme s'ha convertit en una forma de combinar oci, esport, turisme i lleure tant per grans com per petits. Prop del mas hi passen algunes rutes de sender de gran recorregut (GR), senders de petit recorregut (PR) i els senders locals (SL). 

Rutes en bicicleta

Activitats per fer a la zona

Us proposem algunes activitats interessants per fer ben a prop del mas. Podreu gaudir i conèixer  tot el que és propi de l'Empordanet.

Pals, Peratallada, Begur,  Palau-Sator, Ullastret, Vulpellac, Canapost, Monells, Corçà.. Estem ben a prop de poblets medievals amb molt d'encant que et convidem a veure. 

Ruta de poblets medievals

La bonica platja de Pals està a només deu minuts del mas. També són molt properes les platges de Begur, Calella i Llafranc. Anant direcció a Palamós es troba la platja de Castell,  entre moltes d'altres cales de la Costa Brava.

La platja a 10 minuts

Prop del  Mas podreu pujar en un globus aerostàtic i gaudir de la bellesa del nostre paisatge des del Cap de Creus a les Illes Medes i tota la plana de l’Empordà. Contacte.

 

L'empordanet des de l'aire

La Bisbal d’Empordà és un dels centres capdavanters de ceràmica de Catalunya. Us recomanem visitar el taller de ceràmica artesanal Planas Marquès situat a pocs quilòmetres del mas. On tant grans com petits descobriran pas a pas l'art ceramista. Més informació.

La ceràmica de la Bisbal d'Empordà

Podreu fer turisme enològic, tastar melmelades de tots els sabors possibles  i menjar als restaurants dels poblets de l'entorn on gaudireu d’una cuina casolana, feta amb productes de proximitat.

 

Ruta gastronòmica

A Ullastret hi trobareu el poblat ibèric més gran de Catalunya. Més informació

 

Les ruïnes d'Ullastret
Els clots de Sant Julià a Canapost

En aquesta zona trobareu un ampli ventall de museus relacionats a les diferents activitats i tradicions. Us els recomanem:

 

Els museus d'aquí

Són unes antigues pedreres d’orígen romà i preromà situades a 5 minuts del mas, entre els pobles de Vulpellac i Canapost. Es creu que amb aquesta pedra es va contruir el poble de Peratallada.